top of page

Tervetuloa “Globaali Metsäpäiväkoti” -Foorumiin

1. kansainvälisen metsäpäiväkotipäivän aloitteentekijöinä perustimme tämän foruumin, jotta kaikki metsä-, luonto-, ja eräkasvatusryhmät voisivat verkostoitua ja saada tukea toisistaan.

Finnland

Luontolapset ympäri maailman käsi kädessä” on laulu, joka on kirjoitettu yhdistämään kaikki maailman luontolapset. Otimme yhteyttä Marius Tschirkyyn, joka on sveitsiläinen musikko, lastentarhanopettaja ja luontopedagogi, ja pyysimme häntä kirjoittamaan meille tämän hymnin.

Kappale on niin helppo, että kuka tahansa voi soittaa sen metsässä kitaralla. Sävel ja sanat annetaan kaikille käyttöön ilmaiseksi.

Luonto Mosaiikki

Keräämme "Luontolapset ympäri maailman käsi kädessä" -kuvia kaikista maailman maista ja kokoamme niistä suuren mosaiikkipuun. Olisimme iloisia, jos kaikki projektiin osallistuvat luontoryhmät lähettäisivät meille kuvan itsestään. Puu muodostuu monista pienistä kuvista, minkä on tarkoitus symboloida kaikkia luontolapsia maailmassa. Isoa puuta voi käyttää mainoksissa tai esityksissä niin, että  projektiin osallistuva ryhmä tai instituutio lisää sen yhteyteen oman nimensä, osoitteensa ja maansa.

Ota yhteyttä: Nature Office

Paljon kiitoksia Gaye Amus suomalaiseen versioon

bottom of page